Proeflokaal Bregje gaat haar 25e vestiging openen in Nederland

0

Dit voorjaar opent Proeflokaal Bregje aan Plein 1944 nummer 128 te Nijmegen haar deuren, de horecaruimte omvat in totaal ca. 413 m² v.v.o.. “Je kunt bij ons lekker en betaalbaar eten,” vertelt Jan-Julius van Hemert, van Proeflokaal Bregje. “Van maandag tot en met donderdag eet je hier drie gangen voor 14,50 euro, en op vrijdag, zaterdag en zondag betaal je 16,50 euro. Ook hebben we een breed assortiment aan bieren en wijnen waar je lekker van kunt genieten.”

Proeflokaal Bregje is niet nieuw in Nederland: in Nijmegen wordt de 25e vestiging geopend. De eigenaren van de restaurants van Proeflokaal Bregje zijn dezelfde als die van de Latijns-Amerikaanse restaurantketen La Cubanita. Je bestelt bij Proeflokaal Bregje bijvoorbeeld lekkere zalmfilet, varkenshaas of truffel-champignon tortellini. “We gaan uiteindelijk ook lunchgerechten aanbieden, maar we beginnen met diner. In het restaurant is plek voor 150 personen en we hebben ook een mooi terras,” aldus Jan-Julius.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder opgetreden bij het tot stand brengen van deze meerjarige verhuurtransactie. De horecaruimte ligt op een uitstekende A-locatie in het centrum van Nijmegen, aan een winkelplein in het kernwinkelgebied. Omliggende trekkers zijn de Primark, Intersport, KFC, G-star RAW, Zappa’s, Backwerk, Only en Doppio.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?