Gemeente Leiden koopt busremise Rijnsburgerweg

0

Connexxion Nederland N.V. heeft het object aan de Rijnsburgerweg 1 en 1a in Leiden verkocht aan de Gemeente Leiden. Het gaat om een busremise, werkplaats en kantoren met een totale oppervlakte van ca. 8.500 m² en een perceeloppervlakte van ca. 15.600 m². Op dit moment is het object verhuurd aan vervoersbedrijf Arriva.

Het terrein ligt in het Houtkwartier, direct naast station Leiden Centraal. In de nabije omgeving bevinden zich woningen, kantoren en de spoorlijn. De locatie is goed te bereiken met eigen en openbaar vervoer en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Connexxion Nederland N.V. werd bij de verkoop van het object geadviseerd door CBRE. De koper, Gemeente Leiden, werd begeleid door Frisia Makelaars B.V., partner in Dynamis.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?