BAM Wonen levert tien energiezuinige en gasloze woningen op in nieuwbouwproject Entree te Bodegraven

0

BAM Wonen heeft het project Entree in Weideveld Bodegraven opgeleverd aan de bewoners. De tien ruime eengezinswoningen zijn ontwikkeld met ontwikkelaar Looye Vastgoed en Van Arnhem Bouwgroep. “Dit was voor ons een ‘pilotproject’ met BAM Wonen. Wat ons betreft zeer geslaagd en de opmaat naar een vervolg”, aldus Rob Looye, Directeur Looye Vastgoed.

Aangenaam duurzaam
Het uitgangpunt voor de snelle ontwikkeling en realisatie is de conceptwoning uit de BAM Wooncollectie. De woningen van gemiddeld 127 m² zijn gerealiseerd zonder gasaansluiting en hebben een EPC van 0,26. Ze zijn standaard voorzien van drielaags isolerende beglazing en zonnepanelen. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen, zoals hout met een FSC-keurmerk.

Authentieke Oudhollandse uitstraling
Het ontwerp van de tien koopwoningen kenmerkt zich door een grote diversiteit aan authentieke details die refereren aan de Oudhollandse stijl. Het aangezicht van de woningen biedt de uitstraling van een herenhuis met veel variatie, zoals een erker en karakteristieke topgevel. De woningen liggen aan de entree van nieuwbouwwijk Nieuw Weideveld in Bodegraven. Een mooie landelijke locatie dichtbij het centrum van Bodegraven. BAM Wonen realiseerde hier eerder in opdracht van Timpaan 140 woningen.

25 jaar conceptueel bouwen
De BAM Wooncollectie voor nieuwbouw is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring in conceptueel bouwen en uitvoerig onderzoek onder bewoners naar hun woonwensen en -behoeften. De uitkomsten hebben we vertaald naar woonproducten die uitgaan van praktische indelingen, uitgevoerd in de meest gewilde architectuurstijlen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?