X-Guard B.V. verhuist naar de Welbergweg 50-54 te Hengelo

0

X-Guard B.V. verhuist per 1 februari 2019 naar de Welbergweg 50-54 in Hengelo. Zij huren circa 435 m² kantoorruimte op de begane grond en 1 e etage van het kantoorpand, gelegen op een uitstekende locatie op kantorenpark “Westermaat”.

X-Guard B.V. heeft een app ontwikkeld die het mogelijk maakt om altijd in verbinding te staan met de juiste hulpverlening. Dit doen zij door middel van een netwerk van lokale “Guards” die via de X-Guard app in verbinding zullen staan met de persoon in nood. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat de juiste hulpverlening altijd in binnen handbereik is.

Boers & Lem Vastgoedconsultants bracht deze transactie tot stand namens Curo Vastgoed, de vastgoedmanager van het kantoorpand.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?