Shabu Shabu komt naar Ede

0

Binnen het nieuw te bouwen project ‘Vally Center West’ komt het sushi restaurant Shabu Shabu met het All You Can Taste concept. Valley Center West is een nieuwe ontwikkeling van W&W Vastgoed en Ingenious Vastgoed in de buurt van de Stadspoort en Pathé Ede. De nieuwbouwplannen brengen food, wonen, gezondheid en beleving samen. Langs de Laan der Verenigde Naties komen naast woningen namelijk ook een aantal gelegenheden voor vrijetijdsbesteding.

Bij sushi restaurant Shabu Shabu kunt u All You Can Taste lunchen en dineren. Kom sushi eten voor een vaste prijs! Met pure verse ingrediënten, die de koks van Shabu Shabu verwerken tot smakelijke Japanse gerechten, kunt u een ware ‘japanese dining experience’ verwachten.

CMC Bedrijfsmakelaars trad op namens de verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?