Start nieuwbouw De Lieverhof Nijkerk

0

Koop- en huurwoningen aan de rand van het centrum.

Vandaag zijn de eerste vloerplaten geplaatst bij De Lieverhof in Nijkerk. Daarmee startte officieel de bouw van het project. Het woonwijkje ligt centraal in Nijkerk, op het voormalige ‘Nieboer-terrein’ aan de Vrijheidslaan. Er komen 29 nieuwe woningen, waarvan 6 huurwoningen. Wethouder Dijksterhuis: “De vraag naar woningen is op dit moment enorm groot. Ik ben heel blij dat er hier weer 29 nieuwe woningen gebouwd gaan worden, waarmee ook de ruimtelijke kwaliteit aan de Vrijheidslaan weer een mooie impuls krijgt.”

Moderne huurwoningen
De 6 huurwoningen van Woningstichting Nijkerk zijn tussenwoningen met 2 slaapkamers op de verdieping. Omdat de woningen aan alle zijden zijn ingesloten door bebouwing is gekozen voor een groen hofje. De huurwoningen worden in de loop van 2019 aangeboden via WoningnetEemvallei.nl. De verwachte oplevering is eind 2019 begin 2020. De koopwoningen worden aangeboden door van de Ridder Makelaars.

Heerlijke plek om te wonen
De Lieverhof is een heerlijke plek dichtbij het centrum van Nijkerk, op loopafstand van de winkels, zorginstellingen en het station. Een unieke kans om deze voordelen van het centrum te combineren met een nieuwe, goed geïsoleerde woning met voldoende parkeerruimte en een achtertuin.

Het project is ontwikkeld door Bouwbedrijf J. Timmer B.V. Giza Vastgoed B.V. en BLOKHUIS BRAAKMAN architectenbureau bna. Koelewijn Bouw B.V. uit Bunschoten bouwt de woningen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?