Aan de Stegge Twello bouwt voor Sligro op A1 Bedrijvenpark Deventer

0

Aan de Stegge Twello is gestart met de realisatie van een bezorgservice distributiecentrum voor Sligro. De nieuwbouw op bedrijvenpark A1 in Deventer zal 20.000 m² beslaan.

20.000 m² nieuwbouw
In het bedrijfsgebouw worden diverse ruimten gerealiseerd waaronder een vriescel van 3.900 m², een koelcel van 1.900 m², opslagruimten voor droge kruidenierswaren en een gekoelde multifunctionele expeditie. Het gebouw wordt daarnaast voorzien van kantoorruimten, de benodigde werkruimten en overige ruimten ten dienste van het bedrijfsproces. Aan de voorzijde worden twee laadkuilen gerealiseerd met 30 docks voor laden en lossen.

BREEAM
De moderne nieuwbouw voor Sligro wordt voorzien van de nieuwste duurzame technieken. Het gebouw wordt gasloos gerealiseerd. Verwarming vind plaats door middel van restwarmte uit de koel- en vriesinstallatie. In combinatie met vele andere duurzame toepassingen en bouwmethodes wordt gestreefd naar het behalen van een BREEAM Outstanding certificering.

Het nieuwe distributiecentrum voor Sligro wordt in juni opgeleverd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?