All-in-one facility en hospitality platform gebruiksvriendelijker dan ooit

0

PropCentral investeerde tijd om inzicht te krijgen in de echte behoeften en uitdagingen van vastgoedeigenaren, facilitair beheerders, huurders en bezoekers van kantoorgebouwen. Dat leverde een gebruiksvriendelijk en kostenbesparend facility en hospitality systeem op voor het beheren van commercieel vastgoed. Het platform, bestaande uit een digitaal dashboard, mobiele app en ‘digital signage’ oplossingen, maakt de communicatie en afhandeling van dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger, leuker en vooral efficiënter.

All-in-one property management tool
Vastgoedbeheerders hoeven niet langer meerdere systemen te gebruiken om administratieve en dagelijkse taken te managen. Eigenaren en investeerders upgraden de waarde en duurzaamheid van hun portefeuille en verhogen het rendement door efficiëntere workflows. De functionaliteiten van dit uitgebreide en gebruiksvriendelijke systeem bieden namelijk een oplossing voor praktisch alle facility services. Goed nieuws als u al bekend bent met PropCentral’s digitale receptie en het narrowcasting systeem Cast It: deze zijn perfect geïntegreerd en maken het een compleet en functioneel platform. PropCentral is bij uitstek geschikt voor bedrijfsverzamelgebouwen en grotere single-tenant kantoren. Kantoren zonder permanent bemande recepties of service-desks kiezen daarnaast regelmatig voor de digitale receptie als stand-alone oplossing.

Functioneel en vriendelijk gebouwbeheer
Huurders kunnen eenvoudig bezoekers aanmelden, parkeerplaatsen reserveren en een vergaderruimte boeken zonder bezorgd te zijn dat deze ruimte al wordt gebruikt. Bovendien hoeven ze niet door het gebouw te dwalen, maar kunnen ze de digitale navigatie gebruiken om de juiste locatie in het gebouw te vinden. Met de catering-module kunnen ze banqueting bestellen en laten bezorgen. Een andere veelgebruikte toepassing is het ticketsysteem voor het melden en afhandelen van (technische) storingen en onderhoudsverzoeken. De vriendelijke virtuele assistent, op basis van chatbot technologie, geeft antwoord op veelvoorkomende vragen of zet deze door naar een service-desk medewerker.

AVG proof, modulair en schaalbaar
Het veilige systeem is geheel GDPR compliant en beschikt over de mogelijkheid om andere software te integreren. Denk aan parkeermanagement systemen of tools voor technische beheer. De ‘look & feel’ van het platform kan in iedere huisstijl worden weergegeven en worden aangepast. Alles in PropCentral draait om de kantoorgebruiker. Daarom bieden we continue ondersteuning om te garanderen dat alles goed functioneert en de verwachtingen van de klant en gebruiker worden overtroffen.

Happy tenants and a loyal community!
PropCentral onderscheidt zich niet alleen vanwege het gebruiksvriendelijke en functionele karakter. Wij snappen dat blije huurders en een sterke community waardevol zijn voor uw vastgoed. PropCentral stimuleert daarom onderlinge communicatie tussen huurders en beheerders en verhoogt de betrokkenheid met notificatie mogelijkheden voor nieuws, mededelingen, evenementen en discussies.

„Breek de hokjesmentaliteit af met de PropCentral-community: huurders en facility managers kunnen nu in één omgeving samenwerken, evenementen organiseren, contacten leggen en netwerken. Iedereen werkt slimmer in plaats van harder. We beloven tevreden huurders, het beste facilitair beheer en efficiëntere, kostenbesparende processen.”
John Schreuter – PropCentral

Prijzen op basis van m²
Ook het prijsmodel is interessant: deze is gebaseerd op het vloeroppervlak van gebouwen. De website, die onlangs is gelanceerd, bevat een online calculator waarmee u met een paar kliks een gedetailleerde prijs kunt berekenen. Meer informatie vindt u op: www.prop-central.com

PropCentral is het proptech label van Future Forward, een software en technologie bedrijf met ruim twintig jaar ervaring met veel expertise in de vastgoedsector. Tot onze klanten behoren o.a. Cushman & Wakefield, Schiphol Real Estate, Savills, CBRE, Lianeo, Syntrus Achmea en MN.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?