Mocca Coffee Company nieuwe aanwinst Venlose binnenstad

0

Per 1 april 2019 zal Mocca Coffee Company zich aan Oude Markt 3 vestigen.

De startende onderneming neemt daarmee de plaats in van Flexpoint welke medio februari naar de Markt 18-19 zal verhuizen. De Oude Markt 3 heeft een oppervlakte van 104 m², een frontbreedte van bijna 7 meter en ruime terrasmogelijkheden.

Mocca Coffee Company is een startende onderneming van Barista, Tom van der Velden. Een koffiebar met een eigentijdse uitstraling, twee eigen koffiemelanges en een eetkaart. Dé nieuwe hangout voor de echte koffieliefhebber.

De Oude Markt (Zoepkoel) is een echt horecaplein in de nabijheid van trekkers als Primark, Mediamarkt en theater de Maaspoort en waar gedurende het jaar diverse activiteiten worden georganiseerd. Zo wordt op het plein o.a. het startsein gegeven voor de carnaval en in de wintermaanden is er een ijsbaan te vinden.

Boek en Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij deze transactie op namens Ruijters Vastgoedmanagers.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?