Rijksvastgoedbedrijf huurt nieuwe locatie aan voor Douane

0

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft een locatie aangehuurd in Vlaardingen waarmee het inspeelt op uitbreiding van de douanediensten in deze regio. Op de nieuwe locatie aan het Burgemeester van Lierplein 1 te Vlaardingen wordt ca. 1.000 m² kantoorruimte gehuurd.

Doordat de nieuwe locatie tegenover het havengebied van Rotterdam – Vlaardingen is gelegen, heeft het Rijksvastgoedbedrijf voor de Douane een goede uitvalsbasis aangehuurd voor de toegenomen werkzaamheden in dit gebied.

De komende maanden zullen de beide kantoorverdiepingen gereed worden gemaakt voor gebruik zodat de Douane later dit jaar operationeel zal zijn.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verhuurder Bison Investments B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?