DAZN vestigt European Development Center in de Huidekoper, Amsterdam

0

DAZN (onderdeel van Perform Group) heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Bridges Real Estate voor de Huidekoperstraat 26-28 in Amsterdam, beter bekend als de Huidekoper, voor een periode van 10 jaar. De huurovereenkomst gaat in op 1 april 2019 en omvat 3.246 m² kantoorruimte en 22 parkeerplaatsen.

Huurder DAZN is een mediagroep en voorloper op het gebied van digitale sportcontent. Het bedrijf is op dit moment gevestigd in het Amstelgebouw in Amsterdam en gaat de nieuwe locatie in de Huidekoper gebruiken als European Development Center.

Erik Beekman, Head of Tenant Representation bij Savills: “Het moderne kantoorgebouw Huidekoper bevindt zich in hartje Amsterdam met hotels, restaurants en winkels op loopafstand. De dynamische centrumlocatie in combinatie met het aantal vierkante meters is op dit moment uniek op de krappe Amsterdamse kantorenmarkt; wij zijn dan ook zeer verheugd deze locatie succesvol te hebben aangehuurd voor Perform Group.”

Juul Klumpes, Partner bij NL real estate – Knight Frank voegt hier aan toe: “We zijn blij dat Perform Group de Huidekoper heeft geselecteerd voor de huisvesting van zijn toekomstige European Development Center. Bridges Real Estate (een bedrijf van de familie Vermaat) ging de uitdaging aan om een oud gebouw volledig te renoveren tot één van de meest geavanceerde en duurzame kantoorgebouwen in het stadscentrum met een 360 graden uitzicht over Amsterdam. We zijn ervan overtuigd dat ook de andere twee verdiepingen binnenkort verhuurd worden.”

Savills adviseerde huurder Perform Group tijdens het huisvestingstraject, NL real estate – Knight Frank adviseerde Bridges Real Estate bij de verhuur van bovengenoemd kantoorgebouw.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?