Marinus van Meelweg 15a Eindhoven verhuurd aan Cottonwave B.V.

0

Op Eindhoven Airport is de opvallend gelegen state of the art bedrijfsruimte ter grootte van totaal circa 949 m² verhuurd aan Cottonwave B.V.

De bedrijfsunit omvat kwalitatief hoogwaardige assemblage- en opslagruimte met bijbehorende luxe kantoorruimte. Er zijn ook 8 bijbehorende parkeerplaatsen.

De bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het zeer fraaie bedrijfscomplex van Eisenkolb B.V. Eisenkolb is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor gordijnconfectie. Zij beschikken op Marinus van Meelweg 15 over een fantastische assemblage-/productieruimte met showroom en kantoor.

Cottonwave houdt zich bezig het de assemblage en verkoop van elektrische fietsen. Cottonwave kan in Marinus van Meelweg 15a haar groeiambities maximaal realiseren en haar relaties en opdrachtgevers op een uitstekende manier ontvangen en de productie laten zien.

Verschuuren & Schreppers trad op namens verhuurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?