Aberdeen Standard Investments verwerft kantoorgebouw in Eindhoven

0

Aberdeen Standard Investments heeft – namens European Balanced

Property Fund- kantoorgebouw Kennedyplein 300 in Eindhoven gekocht van Lloyd Fonds AG. De acquisitie omvat een investeringsvolume van circa EUR 45.5 miljoen, het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 15.350 m² en 70 parkeerplaatsen in de garage onder het kantoor.

Property Fund- kantoorgebouw Kennedyplein 300 in Eindhoven gekocht van Lloyd Fonds AG. De acquisitie omvat een investeringsvolume van circa EUR 45.5 miljoen, het gebouw heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 15.350 m² en 70 parkeerplaatsen in de garage onder het kantoor.

Kennedyplein 300 is een hoogwaardig kantoorgebouw op het centraal station, in het hart van het Kennedy Business District in Eindhoven en volledig en langjarig verhuurd aan zorgverzekeraar VGZ.

Eindhoven is een van de snelst groeiende steden van Nederland en geldt als één van de slimste en meest innovatieve steden in Nederland. Het centraal station van Eindhoven is recent volledig verbouwd en toekomstbestendig gemaakt. Het stationsgebied zal de komende jaren worden ontwikkeld tot een hoogwaardig gemengd gebied met een excellente bereikbaarheid.

Gert-Jan Kapiteyn, Fund Manager van het Aberdeen European Balanced Property Fund: “Dit is een uitstekende transactie voor het fonds. Het kantoorgebouw is perfect gelegen in het centrum van Eindhoven en ligt op loopafstand van het centraal station met uitstekende parkeervoorzieningen. Het kantoor heeft een flexibele indeling en bevindt zich in een uitstekende onderhoudsconditie. Een core investment met een stabiele kasstroom dat zeer goed past bij de investeringsstrategie van het fonds.

Aberdeen Standard Investments is juridisch geadviseerd door Van Doorne, technisch geadviseerd door Savills en commercieel geadviseerd door internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Lloyd Fonds AG is juridisch geadviseerd door De Advocaten van Van Riet en Hermans & Schuttevaer notarissen, en commercieel door Innova Investments.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?