Syntrus Achmea verwerft 39 energiezuinige eengezinswoningen voor PME in Eindhoven

0

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft voor Pensioenfonds van de Metalektro (PME) 39 energiezuinige eengezinswoningen gekocht in Eindhoven. De woningen komen op de plek van een voormalig ROC.

De 39 gasloze woningen variëren in grootte tussen de 110 en 142 vierkante meter. Zij worden gebouwd aan de Van Vorststraat, vlakbij het hart van Eindhoven. Een slimme individuele WKO-installatie met vloerverwarming en -vloerkoeling in combinatie met zonnepanelen op het dak en warmteterugwinning in het ventilatiesysteem zorgt voor een hoog wooncomfort en een lage energierekening.

“Met deze acquisitie voegt PME opnieuw duurzame, toekomstbestendige woningen op een aantrekkelijke locatie toe aan haar beleggingsportefeuille”, zegt Marcel Andringa, uitvoerend bestuurder Vermogensbeheer. “Dat is goed voor de toekomstige huurders in Eindhoven, goed voor het milieu en met het verwachte rendement ook goed voor de deelnemers in ons pensioenfonds.”

Naast de 39 woningen voor PME worden er in het project ‘De vijf van Vorst’ door CRA Vastgoed en Wilma Wonen ook 118 andere eengezinswoningen gerealiseerd, waarvan het merendeel bestemd is voor de particuliere verkoop. De laatste woning wordt medio 2020 opgeleverd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?