Na eerdere succesvolle verkoop, wederom 4 voormalige politiepanden onder de virtuele hamer

0

In opdracht van de politie worden 4 voormalig politiebureaus online geveild. Het makelaarskantoor Cushman & Wakefield veilt via het veilingplatform BOG Auctions op 22 januari 2019 de politiebureaus. De betreffende politiepanden liggen in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Overijssel.

De verkoop is het gevolg van een nationale tender die door de politie is uitgeschreven. Het komende verkoopcluster is toegewezen aan makelaarskantoor Cushman & Wakefield. De objecten die deze keer geveild worden middels een online openbare veiling zijn;

  • Losser, Muchteweg 5; een pand van ca. 548 m² centraal gelegen in het centrum van Losser, nabij de winkelstraten.
  • Bleskensgraaf, Peppelstraat 3; een pand van ca. 88 m² in een woonwijk, met Rotterdam op ca. 20 minuten rijden.
  • Nieuw-Lekkerland, Hoogaarslaan 16; een pand van ca. 180 m² in een woonwijk aan de westzijde van Nieuw-Lekkerland.
  • Boxmeer, Karel Doormanstraat 19; een pand van ca. 1.026 m² aan de rand van Boxmeer in de wijk ‘De Elzen’.

Onderhands bod
T/m 21 januari 2019 kunt u een onderhandse bieding uitbrengen. De veiling zal plaatsvinden op 22 januari 2019. De onderhandse biedingen worden pas op 23 januari 2019 geopend door de notaris. Dit biedt een zo transparant mogelijk proces.

Bezichtiging
Het is mogelijk de politiebureaus te bezichtigen. Hiervoor zijn meerdere kijkdagen en tijdstippen gepland.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?