Gramercy Europe koopt dc in Berkel en Rodenrijs

0

Gramercy Europe heeft in een sale-and-leaseback transactie een distributiecentrum van Sligro in Berkel & Rodenrijs gekocht. Sligro zal het object voor een periode van ten minste 10 jaar terug huren.

Het distributiecentrum is gevestigd op een bedrijvenpark aan de Zeppelinstraat 8 in Berkel & Rodenrijs. Het distributiecentrum is gebouwd in 2014 en uitgebreid in 2018 en heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 26.292 m² met 40 loading docks.

Het distributiecentrum is zeer modern en volledig ingericht als bezorgservice-groothandel en de nieuwste technieken zijn toegepast op het gebied van duurzaamheid. Zoals de toepassing van energiebesparende technieken en isolatie waardoor het object een energieprestatie die zeventig procent beter is dan de huidige wettelijke eisen op dit gebied. Andere toepassingen zijn LED-lijn verlichting met dimmer en bewegingssensoren, een hoge isolatiewaarde en warmteterugwinning in de koel- en vriesinstallaties. Het DC heeft een dan ook een BREEAM-NL drie-sterren-certificaat.

Koper Gramercy Europe is juridisch geadviseerd door Houthoff en commercieel door Savills. Sligro Food Group is juridisch geadviseerd door Taylor Wessing en technisch en commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?