Storefront helpt Amnesty International aan tijdelijke winkelruimte

0

Storefront heeft Amnesty Amnesty International geholpen met het vinden van een short-term retail locatie in Amsterdam. In de winkel werd wereldvrede verkocht, kant en klaar, in een doosje.

Amnesty International is het project Wereldvrede samen met creatief bureau Matise gestart. Zeven verschillende Nederlandse topdesigners leverden unieke ontwerpen. De Wereldvrede-pop up store werd geopend door Eduard Nazarski, directeur van Amnesty Nederland. Ook de Ierse Ibrahim Halawa was aanwezig. Hij werd op zeventien jarige leeftijd tijdens een vakantie in Egypte opgepakt maar kwam dankzij het werk van Amnesty International vrij.

Business Development Manager Tom van der Vossen van Storefront ziet een transitie plaatsvinden in het type klanten die aanvragen indienen voor korte termijn projecten. ’Na succesvolle samenwerkingen met beginnende e-commerce brands zien wij in Amsterdam een toename van partijen die een fysieke winkelruimte willen inzetten voor een marketingproject of test-case. Na succesvolle samenwerkingen met Google, HEMA, Readly en Amazon kijken wij ook met veel trots terug op het project met Amnesty International. Sommige van deze partijen hebben na de tijdelijke huurovereenkomst, wegens succes, een meerjarig contract afgesloten. Ook de locatie aan de van der Helststraat is inmiddels meerjarig verhuurd.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?