Bedrijfsruimte aan de Kamerlingh Onnesstraat 37 te Nijmegen meerjarig verhuurd

0

Sporttraining Stunnenberg heeft de bedrijfsruimte aan de Kamerlingh Onnesstraat 37 te Nijmegen gehuurd. Op deze locatie zal hij zijn sportschool (in judo- en verdedigingssporten) gaan vestigen en tevens sportlessen gaan verzorgen. Tevens zal hij andere sportclubs en sport gerelateerde partijen mogelijkheden bieden om een zaal te huren.

Het betreft een bedrijfscomplex van totaal ca. 1.915 m² v.v.o. bestaande uit een tweetal bedrijfsruimten en bijbehorend buitenterrein. Nabij gelegen panden zijn in gebruik door sport, auto gerelateerde en maatschappelijke bedrijven. Tegenover het object liggen woningen.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens de verhuurder opgetreden voor het tot stand brengen van deze meerjarige huurovereenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?