Travion IT Distribution huurt bedrijfsruimte aan Bijsterhuizen 1219 te Wijchen

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft namens verhuurder bemiddeld in het tot stand brengen van een meerjarige huurovereenkomst voor Bijsterhuizen 1219 te Wijchen.

Travion IT Distribution, reeds gevestigd op Bijsterhuizen 1221, huurt de bedrijfsruimte met bijbehorende kantoorruimte, gelegen naast hun huidige locatie, van in totaal ca. 1.769 m² v.v.o. en zij zullen het pand vanaf 1 februari 2019 in gebruik gaan nemen.

Travion IT Distribution is een succesvol en snelgroeiend bedrijf in de ICT branche, met het hoofdkantoor gevestigd in Nijmegen. Travion IT Distribution is een voorraadhoudende distributeur van hardware van de bekende A-merken en levert zowel complete systemen als optie-items. Hun doelgroep zijn resellers en distributeurs in heel Europa. Travion IT Distribution heeft sinds haar start in 2001 een enorme groei gerealiseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?