Beck Logistics huurt logistieke ruimte aan Bijsterhuizen 2107 te Wijchen

0

Beck Logistics B.V. huurt per 1 januari 2019 een nieuwe locatie aan Bijsterhuizen 2107 te Wijchen, het betreft hier een uitbreidingslocatie. Beck Logistiscs B.V. is een gerenommeerde internationale speler op het gebied van industriële transport en logistiek.

De expertise van Beck Logistics is het resultaat van ruim 100 jaar vakmanschap en betrokkenheid. Al in 1910 startte de onderneming met regionale verhuizingen. Sindsdien is Beck Logistics uitgegroeid van lokale speler tot erkend internationaal specialist in industriële transport en logistiek. Beck Logistics heeft gerenommeerde opdrachtgevers die al meer dan 50 jaar onafgebroken het vertrouwen hebben in de professionele logistieke dienstverlening

Het object betreft een logistiekcomplex van ca. 3.635 m² v.v.o. met inpandige kantoorruimten. Het complex beschikt over 5 loadingdocks en 1 overheaddeur op maaiveld niveau.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis Logistiek heeft namens verhuurder (Harry Cox Groep) bemiddeld in het tot stand komen van de langjarige huurovereenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?