Swapfiets B.V. huurt bedrijfsruimte aan de Nieuweweg te Wijchen

0

Vanaf begin februari 2019 zal Swapfiets B.V. de bedrijfsruimte gaan huren aan de Nieuweweg 279e te Wijchen. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 858 m² v.v.o., zij zullen deze ruimte gaan gebruiken voor warehouse en reparatie/serviceruimte van haar fietsen in de regio Nijmegen-Arnhem-Wageningen.

De onderneming is in 2015 opgericht door drie studenten. Zij wilden in eerste instantie een bedrijf beginnen in wielrenfietsen. Op een middag zagen ze hoeveel studenten met lelijke, kapotte fietsen door de stad reden. Ze dachten: als iemand voor een redelijk maandbedrag een fatsoenlijke auto kan leasen, waarom dan geen fiets. De studenten kochten via Marktplaats 40 tweedehands fietsen en knapten die op. Die waren binnen no time weg en dus werden het er al gauw 150. De tweewielers zijn simpel en robuust, type omafiets en worden geleverd door Union. Op dit moment zit Swapfiets B.V. al door heel het land en kunnen studenten en overige particulieren in verschillende grote steden gebruik maken van hun diensten.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis, heeft namens haar opdrachtgever een private belegger bemiddeld in het tot stand brengen van deze meerjarige huurovereenkomst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?