Hästens huurt winkelpand aan de Meent in Rotterdam

0

De Zweedse beddenwinkelketen Hästens heeft een langjarig huurcontract getekend voor een winkelruimte van 230 m² aan de Meent 32-34A in Rotterdam. Met deze nieuwe vestiging geeft het luxe beddenmerk vorm aan de ambitie om uit te breiden in Nederland.

De Meent is gelegen in het centrum van Rotterdam en is de meest trendy winkelstraat van de stad. De Meent staat bekend als een lifestylestraat met veel boetiekjes en horecagelegenheden.

Voorheen huisde de Kijkshop in het pand. Met de komst van Hästens is er een eerste stap gezet om de winkelruimte volledig te herinrichten en te upgraden. Het pand zal door de verhuurder voorzien worden van een hele nieuwe gevel. De binnenkant zal Hästens zelf verbouwen en inrichten, volgens de eigen ‘Hästens-formule’.

“Het werd hoog tijd dat Hästens terug zou keren in Rotterdam. We zijn dan ook blij met dit prachtige pand aan de Meent, waar wij verder kunnen bouwen aan de groei van Hästens in Nederland,” aldus Freek Fidder van Hästens Store Rotterdam.

Bij deze transactie adviseerde CBRE de verhuurder, een particuliere belegger. Dit in collegiale samenwerking met Nieuw Holland Projectontwikkeling. Op dit moment zijn er in het pand nog drie winkelunits met beschikbaar, van verschillende oppervlakten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?