Diverse winkels verhuurd in het centrum van Gouda

0

Urban Interest heeft in de Goudse binnenstad de afgelopen periode de nodige winkels verhuurd. Zo verhuisde Perfect Colours (zwangerschap en babykleding) naar het pand naast de Kruidvat, Kleiweg 83. Opent QoQo Massage per 1 februari een vestiging op Kleiweg 103 gelegen naast de ANWB Winkel en is de Kleiweg 95 verhuurd aan Shu, een winkel in huishoudelijke artikelen. Afgelopen december is in het voormalige pand van Vodafone, naast de Coolcat aan de Hoogstraat 5 AVBA Collection gekomen, dit betreft een winkel in zakelijke herenkleding.

Momenteel zijn er nog twee winkels beschikbaar voor verhuur Kleiweg 91 met een totale grootte van 313 m² waarvan 188 m² gelegen is op de begane grond en Markt 52 met een totale grootte van 127 m² gelegen op de begane grond. Deze winkel is naast de entree van de Albert Heijn geloceerd.

Abram Makelaardij en Basis Bedrijfshuisvesting Gouda brachten deze transacties in nauw overleg met verhuurder Urban Interest tot stand.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?