Jasper en Judith Jägers lanceren AEMSEN

0

Jasper en Judith Jägers brengen per januari 2019 hun strategie, concepting, architectuur, ontwikkel en ontwerp werkzaamheden onder in het nieuwe label AEMSEN.

“AEMSEN heeft een passie voor het creëren van sublieme en duurzame omgevingen. De wereld heeft betere en slimmere steden en gebouwen nodig en dit kunnen we bereiken door hard-, soft- en orgware in onroerend goed en stedelijke ontwikkeling slim te combineren. Omdat we bij Aemsen naast architecten en ontwerpers ook business- en conceptontwikkelaars zijn, begrijpen we hoe we deze verschillende velden op een multidisciplinaire manier kunnen combineren om zodoende optimaal waarde toe te voegen aan de doelstellingen van onze klanten.”

AEMSEN is een fullservice multidisciplinair architectuur, stedenbouw en design bureau met een brede ervaring in grote projecten. AEMSEN ontwikkelt visie, strategie, concepten en ontwerpen op alle schaalniveaus in de velden wonen, werken en leisure met als doel sublieme en duurzame omgevingen te creëren.

Over Jasper Jägers
Jasper Jägers (1973) studeerde Architectuur op de Hogeschool Rotterdam en de Technische Universiteit in Delft, en was de eerste jaren van zijn carrière werkzaam bij diverse internationaal gerenommeerde architectenbureaus als Erick van Egeraat Associated Architects, UNStudio en MVRDV. Sinds 2000 geeft hij regelmatig les op de Technische Universiteit Delft en Academie van Bouwkunst in Rotterdam. In 2004 richt hij UCX Architects op, de voorloper van het huidige bureau AEMSEN. Vanaf 2007 ontwikkelt hij zich op het gebied van business- en conceptontwikkeling in zijn rol als conceptontwikkelaar bij een grote internationale ontwikkelende belegger. Vanaf 2011 adviseert en begeleidt hij uiteenlopende partijen in ontwikkelen, architectuur en urban branding. In eigen initiatieven en ontwikkelingen weet hij de rol van ontwikkelaar en architect met elkaar te combineren.

Over Judith Jägers
Gedreven door haar grote voorliefde voor kunst, design en interieurarchitectuur studeerde Judith Jägers (1973) Vormgeving en Communicatie. Sinds 1996 werkt zij voor diverse design bureaus en van 2002 tot en met 2008 is zij management lid van een gerenommeerd design bureau. Vanaf 2010 is zij zelfstandig ondernemer en werkt zij voor uiteenlopende partijen zoals grote modemerken, techreuzen en zet zij grote vastgoedontwikkelingen op de kaart. Judith maakt merken en projecten tot een succes door middel van design, branding, marketing en communicatie.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?