Ace & Tate opent winkels in Haarlem en Den Bosch

0

Ace & Tate heeft huurcontracten afgesloten voor twee nieuwe winkels. Het gaat om circa 125 m² op de Kruisstraat 35 in Haarlem en ongeveer 100 m² op de Fonteinstraat 8 in Den Bosch. In beide gevallen gaat het om een langjarig huurcontract. De nieuwe vestigingen zijn onderdeel van de uitbreidingsstrategie van Ace & Tate, het zullen de 11e en 12e winkel in Nederland worden.

Beide winkels liggen op bruisende hippe winkellocaties in de binnenstad en zullen in het begin van 2019 worden geopend. Elke winkel van Ace & Tate heeft zijn eigen design dat past bij het merk. De winkelruimte in Haarlem zal flink gerenoveerd worden aan de binnen- en buitenkant, geheel volgens eigen design. De winkel in Den Bosch is in samenwerking met Os & Oos ontworpen.

CBRE adviseerde Ace & Tate bij de huur van beide winkels. De verhuurder van de winkelruimte in Haarlem werd bijgestaan door Nedstate Management, de verhuurder van de winkel in Den Bosch werd geadviseerd door Van Hamond Vastgoed.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?