l’escaut woonservice verkoopt woningportefeuille aan particuliere belegger

0

l’escaut woonservice heeft de woningportefeuille, bestaande uit 2 wooncomplexen en 3 garageboxcomplexen in Vlissingen en Oost-Souburg, verkocht aan een particuliere belegger. In totaal omvat de transactie 22 woningen en 313 garageboxen. l’escaut woonservice werd bij deze transactie geadviseerd door Capital Value. Savills adviseerde de koper.

Fikri Bouzambou, manager vastgoed l’escaut woonservice: “De woningen waren onderdeel van een wijkvernieuwing en zijn gezamenlijk met de garageboxen verkocht. Wij zijn blij dat wij deze transactie het afgelopen jaar succesvol hebben kunnen afronden en ons volledig kunnen toeleggen op onze kerntaak in onze kernregio.”

Chanine van Kleij, specialist woningcorporaties bij Capital Value: “In 2018 zagen wij dat corporaties duidelijk de focus hebben gelegd op de kerntaak in de kernregio. Dit heeft ertoe geleid dat er met name woningen werden verkocht uit het niet-DAEB bezit. Deze verkoop is daar een mooi voorbeeld van.”

Bas Wilberts, Head of Alternative Investments bij Savills: “Bijzonder aan deze transactie is de goede staat van de woningen en het aantal garageboxen in de woningportefeuille. Het is een kwalitatief goed product tegen een aantrekkelijk rendement in het economische hart van Zeeland.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?