Het Groot Handelsgebouw kijkt terug op een succesvol jubileumjaar

0

In 2018 bestond het Groot Handelsgebouw 65 jaar en dat werd groots met de stad Rotterdam gevierd. Daarbij vonden er een aantal belangrijke wijzigingen plaats; HighBrook Investors kocht het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland, Groothandelsgebouwen N.V. vertrok van de beurs en er werden nieuwe huurders verwelkomd.

Per september 2018 huurt Allchiefs 399 m² kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw. In november werd bekend gemaakt dat de Rijksoverheid ten behoeve van de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) ca. 1.600 m² kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw huurt. Per januari 2019 huurt BDP 234 m² kantoorruimte.

Eind 2018 verhuisde huurder Relive intern naar een ruimere kantoorunit van 364 m². Huurders Jedlix, Brink Groep en Global Dance Centre breidden hun ruimtes uit met respectievelijk 107 m², 419 m² en 52 m².

Birgitta Padberg, Managing Director Groot Handelsgebouw, kijkt met vertrouwen uit naar de toekomst. ‘Het vieren van het 65-jarig bestaan van het Groot Handelsgebouw was een groot succes. Ik ben blij met de komst van de nieuwe huurders en trots dat huidige huurders ervoor hebben gekozen hun locatie in het gebouw aan te houden of uit te breiden. Wij kijken uit naar de verdere ontwikkeling van dit prachtige rijksmonument.’

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?