PG Security Systems B.V. neemt nieuwbouw aan Florijnstraat te Ridderkerk in gebruik

0

PG Security Systems B.V., een importeur/groothandel in beveiligingsapparatuur uit Ridderkerk heeft onlangs de gecombineerde bedrijfsruimtes gelegen aan de Florijnstraat 71-77 te Ridderkerk opgeleverd gekregen. Ontwikkelaar Prohuis heeft de gecombineerde bedrijfsruimtes in overleg met PG Security Systems B.V. gebouwd waarbij een modern, duurzaam en representatief geheel zijn gevormd. Het geheel is zichtbaar vanaf de A15 en bestaat uit ca. 2.542 m² bedrijfsruimte, ca. 371 m² kantoor-/ showroomruimte op de begane grond, 491 m² kantoor-/ showroomruimte op de verdieping en 40 parkeerplaatsen.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleidde in collegiale samenwerking met Van Vliet Bedrijfsmakelaars de transactie namens de verhuurder Spoormaker Vastgoed B.V..

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?