MN verkoopt woningportefeuille van 110 eengezinswoningen

0

Pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN heeft namens Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij de woningportefeuille Kwadrant verkocht aan een stichting die beheerd wordt door vermogensbeheerder Vastgoed Syndicering Nederland n.v.

De Kwadrant portefeuille bestaat volledig uit eengezinswoningen. De portefeuille omvat 110 eengezinswoningen verspreid over negen plaatsen in voornamelijk het zuiden van Nederland.

MN verzorgt de pensioenuitvoering voor de sectorfondsen Metalektro (PME), Metaal & Techniek (PMT) en Bedrijfspensioenfonds voor de Koopvaardij en beheert een vermogen van ruim € 130 miljard voor diverse pensioenfondsen in Nederland. MN voert de pensioenadministratie, verzekeringen en sociale regelingen uit voor bijna 2 miljoen mensen en ongeveer 35.000 werkgevers. Bij MN werken circa 1.000 mensen.

MN werd bij de verkoop juridisch geadviseerd door Dentons Boekel en begeleid door Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?