Cromwell Property Group verkoopt 4 kantoorgebouwen in 6 weken

0

Cromwell Property Group (Cromwell), de vastgoedinvesteerder en -manager, heeft vier kantoorgebouwen in Nederland verkocht die Cromwell managet namens Goldman Sachs. De objecten met een totaal metrage van 25.417 m² zijn verkocht vanuit de Omikron, Zenith en Artemis portefeuilles. De verkoopprijzen zijn niet vrijgegeven.

In Rotterdam heeft Cromwell het 5.867 m² grootte Alexandrium gebouw verkocht aan Van Ettekoven Holding B.V.. De Overschiestraat 59, een kantoorgebouw van 5.530 m² in Amsterdam, is verkocht aan Lianeo Real Estate. Het kantoorgebouw aan de Verheeskade 25 in Den Haag van 12.265 m² is verkocht aan Marie Simon B.V.. Tenslotte heeft Cromwell het 1.755 m² grootte kantoorgebouw aan de Boris Pasternaklaan 12-20 in Zoetermeer verkocht aan Van der Kooy Vastgoed B.V..

“We hebben twee van de gebouwen gedeeltelijke gerenoveerd om de verhuurbaarheid te vergroten. Dit heeft geresulteerd in meer dan 3.795 m² aan nieuwe huurovereenkomsten en 10.156 m² aan huurverleningen.” Aldus Richard den Hartigh, Head of asset management, Benelux.

Cromwell werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting bij de verkoop van Alexandrium, JLL bij de verkoop van de Overschiestraat 59, BNP Paribas bij de verkoop van de Verheeskade 25 en ROBSWART Bedrijfshuisvesting bij de verkoop van de Boris Pasternaaklaan 12-20.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?