Time Equities Inc. verkoopt Hoofdweg 640 in Hoofddorp

0

Time Equities Inc. heeft het kantoorgebouw aan de Hoofdweg 640 te Hoofddorp verkocht aan Amsterdam Realty Partners (ARP). Het kantoorgebouw is circa 3.400 m² groot, verdeeld over drie verdiepingen en heeft een riante parkeergelegenheid op eigen terrein.

De Hoofdweg 640 is gelegen nabij Hoofddorp Centrum. Door de centrale ligging leent het object zich uitstekend voor een herontwikkeling naar wonen. Deze ontwikkeling wordt gestimuleerd vanuit de Gemeente. Daarom heeft ARP heeft het object aangekocht met een visie om het te herontwikkelen naar woningen.

Het object is verkocht middels een gestructureerde tender onder leiding van Spring Real Estate. Bilt Advocaten heeft Time Equities Inc. juridisch geadviseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?