Nieuwe moderne productiefaciliteit Bosman Van Zaal opgeleverd

0

Donderdag 20 december is de nieuwe moderne productiefaciliteit met kantoor voor Bosman Van Zaal feestelijk opgeleverd. De nieuwe huisvesting op Greenpark Aalsmeer omvat 16.266 m² BVO en werd gerealiseerd door Heembouw, naar een ontwerp van Habeon Architecten. De nieuwe locatie biedt plek aan meer dan 200 medewerkers van Bosman Van Zaal, die voorheen op twee aparte locaties gehuisvest waren.

Bosman Van Zaal is systeemleverancier voor cropscience bedrijven, multinationals, onderzoeksinstellingen, vermeerderaars en professionele kwekers. Het bedrijf biedt al bijna een eeuw lang innovatieve oplossingen aan de vernieuwers in de tuinbouw, om zo gezamenlijk de wereld op slimme, efficiënte en waardevolle wijze te voeden en mooier te maken.

Bosman Van Zaal maakt een gezonde groei door en heeft de ambitie nog verder te groeien. De nieuwe locatie is hierop voorbereid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?