Regus opent nieuw business center in Amstelveen

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, opent morgen de deuren van een nieuw business center in de Amstelveense wijk Kronenburg, grenzend aan de Amsterdamse wijk Buitenveldert.

Het pand is volledig aan Regus verhuurd en bedraagt 2.737 m². Er zijn drie vergaderruimtes gecreëerd, en daarnaast zijn er co-workingplekken en 116 kantoren met totaal 432 werkplekken. Het is de vierde vestiging die Regus opent in Amstelveen.

Met deze vestiging voorziet Regus in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken net buiten het centrum van Amsterdam. De locatie is goed te bereiken met de auto. Er is voldoende parkeergelegenheid en er zijn diverse faciliteiten in de buurt, waaronder restaurants en hotels. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en gaat rechtstreeks naar station Amsterdam-Zuid.

OVER REGUS
Regus  is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een  uitstekend  netwerk van kantoor-,  coworking- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden we bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen.

Dankzij ons netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden. U maakt direct deel uit van een wereldwijde community.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?