NSI verhuurt aan BAM Services

0

Verhuurder NSI Vastgoed N.V. heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met BAM Services Nederland B.V. voor de huur van ca. 3.053 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met circa 146 m² v.v.o. archiefruimte, circa 760 m² v.v.o. bedrijfsruimte in het combinatie met 101 parkeerplaatsen gelegen op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein gelegen aan de Vareseweg 105-109 te Rotterdam.

Door de verhuur met BAM Services Nederland B.V. is het gehele gebouw verhuurd.

BAM Services Nederland B.V. is een holdingmaatschappij die is gelieerd aan Koninklijke BAM Groep. Koninklijke BAM Groep is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens verhuurder NSI Vastgoed B.V. de transactie tot stand gebracht in collegiale samenwerking met JLL. Cushman & Wakefield trad op namens huurder BAM Services Nederland B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?