PingProperties kiest voor nieuwe franchiseformule voor haar hotelgebouw op Schiphol

0

Onlangs heeft PingProperties een nieuwe franchiseovereenkomst getekend voor haar hotelgebouw aan de Piet Guilonardweg 3 op Schiphol met AccorHotels Services Netherlands B.V. (Accor). Per 21 december a.s. zal het hotel onder een nieuwe naam verder gaan: ibis Styles Amsterdam Airport.

Het voormalige kantoorgebouw dat in 2015 en 2016 door PingProperties werd herontwikkeld en getransformeerd tot duurzaam lifestyle hotel, opende haar deuren in oktober 2016. PingProperties wist het hotel binnen 1 jaar al winstgevend te maken, echter de samenwerking met LHG, aangestuurd vanuit Parijs, bleek niet te voldoen aan de gestelde eisen. Met de rebranding verwacht PingProperties een omvangrijke verbetering te realiseren.

Het merk ibis Styles bleek met een uniek interieur- en belevingsconcept perfect aan te sluiten bij de opzet van het huidige hotel: de groene oase. Het trendy hotel waar aan elk detail is gedacht heeft een stijlvol restaurant en knus ingerichte Skymaster bar. Gasten worden keer op keer verrast en ontvangen in een ongedwongen sfeer.

AccorHotels opent hiermee het eerste ibis Styles hotel op Schiphol en het zesde ibis Styles hotel in Nederland. De ibis familie bestaat uit drie merkformules: ibis, ibis budget en ibis Styles.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?