Merin verhuist naar boetiekkantoor Noordkaap in Eindhoven

0

Het Merin regioteam Eindhoven inclusief het Serviceteam is deze week verhuisd naar boetiekkantoor Noordkaap in Eindhoven aan de Anderlechtstraat 15. Na van het inmiddels volledig verhuurde Luchtruim een groot succes te hebben gemaakt, is het tijd voor een nieuwe stek in Eindhoven.

Het Merin regioteam Eindhoven inclusief het Serviceteam is deze week verhuisd naar boetiekkantoor Noordkaap in Eindhoven aan de Anderlechtstraat 15. Na van het inmiddels volledig verhuurde Luchtruim een groot succes te hebben gemaakt, is het tijd voor een nieuwe stek in Eindhoven.

Werken in Noordkaap
Merin kiest voor werken in de snelgroeiende, energieke en moderne stad Eindhoven. Naast Luchtruim en Fellenoord voegde Merin daarom eerder dit jaar Noordkaap toe aan de portefeuille, waarmee een sterke vertegenwoordiging in de markt is verkregen. Met de dagelijkse aanwezigheid van het regioteam in Noordkaap, is Merin nu actief betrokken bij de ontwikkeling van het gebouw.

Het nieuwe Merin kantoor bestaat uit een open kantoorruimte met flexibele werkplekken, koffiebar en stilte werkplekken. Restaurant, entree met gastvrij ontvangst, meetingsrooms, play-area en aanland werkplekken bevinden zich in de algemene ruimten van het boetiekkantoor.

Merin boetiekkantoor
Noordkaap is één van de vele Merin boetiekkantoren in Nederland. Een boetiekkantoor is dé plek om prettig te werken én te ontspannen. Zo is er een restaurant aanwezig, bieden we koffie en creëren we verschillende overlegplekken en loungeplekken, met daarnaast soms een fitnessruimte.

‘Door het ontwikkelen van boetiekkantoren creëert Merin werkplekken waar mensen graag naartoe gaan en waar ze gelukkig, gezond en succesvol kunnen zijn.’

Smart Office Noordkaap
In Noordkaap kan Merin ondernemers eveneens voorzien van turn-key ingerichte Smart Office kantoorunits vanaf 2 werkplekken. Bij Smart Office is koffie/thee en internet bij de prijs inbegrepen, net als het gebruik van de gezamenlijke vergaderruimte.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?