Kantoorvilla “Borgman” in Hengelo verkocht

0

De moderne kantoorvilla “Borgman” aan het Prins Bernhardplantsoen 100-108 in Hengelo is verkocht aan NMaV BV, een particuliere belegger. Het pand ligt op een strategische locatie in het centrum van Hengelo nabij het NS-trein- en busstation.

Het object, voorzien van energielabel A, beschikt na een stevige modernisatie over circa 2.060 m² duurzame kantoorruimte, verdeeld over vijf verdiepingen. Het kantoorpand wordt voorzien van eigentijdse voorzieningen, zoals een ontvangsthal met flexplekken, overdekt terras en een transparante gevelpartij. Het kantoorpand zal binnenkort worden aangeboden voor de verhuur.

Boers&Lem Vastgoedconsultants bracht deze transactie namens de eigenaar tot stand.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?