DHG verhuurt 10.000 m² op SMARTLOG Den Haag

0

DHG heeft onlangs met Medux een huurovereenkomst gesloten voor DC 3 op SMARTLOG Den Haag.

DHG ontwikkelt op risico op bedrijventerrein Harnaschpolder drie DC’s met een totale oppervlakte van ca. 50.000 m². DC 3 staat op de planning om in het eerste kwartaal van 2019 aan Medux te worden opgeleverd en is het eerste DC dat ruim voor oplevering is verhuurd. De bouw van DC 1 is inmiddels gestart en wordt komend jaar mei als eerste DC opgeleverd.

Medux tekende een 10-jarige huurovereenkomst voor de huur van 8.553 m² warehouse, 1.620 m² kantoor en 90 parkeerplaatsen. Medux zal vanuit het nieuwe DC de distributie van zorg- en welzijnshulpmiddelen gaan verzorgen in de regio Haaglanden.

SMARTLOG Den Haag
Gelegen op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn, welke strategisch gepositioneerd is ten opzichte van de luchthavens Schiphol en The Hague-Rotterdam, de Rotterdamse haven en het Westland. Het bedrijventerrein Harnaschpolder werd in 2014 opgericht door de gemeenten Midden-Delfland, Den Haag en Delft en beschikt over goede aansluitingen op het rijkswegennet.

Over Medux
Medux is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnshulpmiddelen in Nederland en levert producten variërend van kraampakketten tot scootmobielen vanuit verschillende locaties in heel Nederland.

DHG werd bij deze transactie geadviseerd door Molenaar Bedrijfshuisvesting.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?