Regus opent nieuw business center in Rotterdam

0

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, opent de deuren van het volledig gerenoveerde MM25 in Rotterdam. De locatie bevindt zich in het voormalige hoofdkantoor van Eneco, in Rotterdam Alexander.

Regus opent op de zesde en zevende verdieping van het pand het ‘Alexandrium’ center met een oppervlakte van 2.074 m². Deze bestaat uit private offices, co-working plekken, vergaderruimtes, een grote business lounge en 270 werkplekken. De zesde verdieping is reeds geopend, begin februari wordt de zevende verdieping officieel in gebruik genomen.

Met de renovatie is het pand herontwikkeld tot een ‘SMART building’ met slimme technologieën en duurzaamheidstoepassingen. Deze zorgen voor een efficiënte, gezonde en groene werkplek. Het energielabel is verbeterd van E naar label A. Het business center ligt langs de A20 en op 5 minuten loopafstand van het station Rotterdam Alexander, waardoor de locatie goed bereikbaar is. Het biedt ruime parkeergelegenheid en een eigen restaurant.

Het ‘Alexandrium’ is het zesde Regus center in Rotterdam. Eerder vestigden zich al grote bedrijven zoals Coca-Cola en TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis.

OVER REGUS
Regus is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, flex- en vergaderruimtes voor bedrijven om in elke stad ter wereld te gebruiken. Het is een wereldwijde infrastructuur die bedrijven op alle mogelijke manieren ondersteunt.

Ons netwerk van business centers zorgt ervoor dat bedrijven kunnen werken zonder opstartkosten of dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Het is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden: u maakt direct deel uit van een wereldwijde gemeenschap.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?