HVBM Vastgoed verhuurt distributiecentrum aan CEVA Logistics

0

CEVA Logistics heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed voor het distributiecentrum gelegen aan Het Appeltje 1 te Oud Gastel.

Op het logistieke bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel is door HVBM Vastgoed een hoogwaardig en duurzaam logistiek distributiecentrum ontwikkeld. Het gebouw is BREEAM Very Good gecertificeerd.

Bedrijvenpark Borchwerf II ligt direct aan de A17 en A58 en heeft een directe aansluiting op internationale transportstromen via de mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk.

De huurovereenkomst met CEVA betreft ca. 10.894 m² warehouse, ca. 1.153 m2 mezzanine en ca. 162 m² kantoorruimte. Met het sluiten van deze huurovereenkomst met CEVA Logistics is het volledige distributiecentrum, welke in totaal circa 47.000 m² warehouse omvat, voor een langere periode verhuurd.

CEVA Logistics is één van ’s werelds toonaangevende spelers in de logistieke dienstverlening en ontwerpt en exploiteert toonaangevende Supply Chain oplossingen voor grote en middelgrote organisaties. Het geïntegreerde netwerk in Freight Management en Contract Logistics omvat meer dan 160 landen. Ongeveer 56.000 werknemers zijn toegewijd aan het leveren van effectieve oplossingen in een groot aantal sectoren waar CEVA haar operationele expertise inzet om de best mogelijke diensten te leveren.

CBRE trad in deze transactie op als adviseur van HVBM Vastgoed.

 

http://nieuws.cbre.nl/hvbm-vastgoed-verhuurt-distributiecentrum-ceva-logistics/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?