Centrient Pharmaceuticals huurt circa 1.000 m² in First Rotterdam

0

Centrient Pharmaceuticals Netherlands B.V., voorheen DSM Sinochem Pharmaceuticals Netherlands B.V., heeft een overeenkomst getekend voor de huur van circa 990 m² kantoorvloer in gebouw First aan het Weena 753-874 in Rotterdam.

Centrient Pharmaceuticals vestigt zich op de 22e verdieping van het gebouw en huurt tevens vier parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. First is een kenmerkend gebouw in het Central Business District en ligt op een minuut lopen afstand van het Centraal Station. Het gebouw is geopend in 2016 en beschikt over een BREEAM-excellent-certificaat. Het is ontworpen door Amsterdams architectenbureau de Architekten Cie.

Voor verhuur is momenteel nog circa 4.000,10 m² v.v.o. beschikbaar.

CBRE B.V. begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder Union Investment Real Estate GMBH en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde de huurder bij deze transactie.

 

http://nieuws.cbre.nl/centrient-pharmaceuticals-huurt-1000-first-rotterdam/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?