Canopy Investments koopt De Ruijterstraat 36 & 38 in Den Haag

0

Canopy bevestigt de aankoop, met transformatie als doel, van de panden aan De Ruijterstraat 36-38 te Den Haag. Samen omvatten zij een oppervlakte van circa 4.000 m².

Met de geplande transformatie van het complex tot unieke stadlofts en kantoorruimte wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de bestemming van de gebouwen welke eerder in gebruik waren als Nuts School, 1e Christelijke Huishoudschool en als theaterschool Rabarber. Afgelopen jaren huisvestte Lifoka met haar kantoor.

Het gebouw op het binnenterrein (nummer 38) krijgt een nieuwe bestemming en zal getransformeerd worden naar 15 ruime stadlofts. Het kantoorverzamelgebouw aan de voorzijde (nummer 36) wordt in eerste instantie in verhuurde staat als belegging aan de portefeuille toegevoegd.

Na de recentelijke oplevering van een aantal projecten heeft Canopy momenteel diverse projecten in ontwikkeling en aanbouw. In 2019 zal o.a. ook gestart worden met de transformatie van het kantoorgebouw “De Zoutman” in het Zeeheldenkwartier. Hier worden 45 stadsappartementen gerealiseerd in diverse huurklassen, een penthouse, circa 450 m² commerciële ruimte en een parkeergarage.

Beide projecten, zowel het project aan De Ruijterstraat als die aan de Zoutmanstraat, sluiten aan bij de rediscover-visie van Canopy.

Over Canopy (www.canopyinvestments.nl)
Sinds de oprichting – door founders Willem Wernink en Eric Meijer in 2013 – opereert Canopy als onafhankelijke ontwikkelaar en belegger. Zij specialiseert zich in het transformeren van creatieve binnenstedelijke projecten en bijzonder vastgoed.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?