Welbergweg 90-92-94 in Hengelo krijgt een nieuwe eigenaar

0

Het moderne en representatieve kantoorpand aan de Welbergweg 90-92-94 in Hengelo is verkocht aan een particuliere belegger. Het pand ligt op een uitstekende locatie op kantorenpark “Westermaat” nabij de snelweg A1.

Het pand beschikt over circa 1.050 m² kantoorruimte, verdeeld over drie verdiepingen. De tweede etage is met ingang van januari 2019 verhuurd aan CoBuilders Bouw B.V. en CoBuilders Techniek B.V., een werving-, selectie- en detacheringsbureau voor hoog opgeleid personeel. De overige verdiepingen worden verhuurd aan de huidige huurders.

Boers&Lem Vastgoedconsultants bracht deze transactie namens de eigenaar tot stand.

 

https://boersenlem.nl/nieuws/welbergweg-90-92-94-in-hengelo-krijgt-een-nieuwe-eigenaar

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?