Delta Controls BV vestigt zich op bedrijventerrein Halfweg 1 in Spijkenisse

0

Delta Controls BV huurt ca. 1.490 m² bedrijfsruimte aan de Edisonweg 13, waarmee het totale object volledig is verhuurd.

Het betreft een multifunctioneel bedrijfspand van ca. 1.240 m² bedrijfsruimte op de begane grond, ca. 250 m² kantoorruimte op de eerste verdieping en ca. 700 m2 buitenterrein, deel uitmakende van een bedrijvencomplex.

Bedrijventerrein Halfweg I staat bekend om de grote diversiteit aan bedrijven en bedrijvigheid. Er zijn met name bedrijven gevestigd die voor een groot gedeelte verbonden zijn met het havengebied van Rotterdam (Botlek – Europoort – Maasvlakte gebied). Deels zijn dit logistieke dienstverleners, verhuur van equipement, industriële dienstverleners, shipsproviders en toeleveranciers van materialen en producten.

Q Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. bracht deze transactie in opdracht van de verhuurder tot stand.

 

https://www.qmakelaarsbedrijfshuisvesting.nl/nieuws/delta-controls-bv-vestigt-zich-op-bedrijventerrein-halfweg-1-in-spijkenisse.html

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?