Calex brengt nieuw licht in de Rotterdamse skyline

0

Vanaf 10 december 2018 heeft er een verandering plaatgevonden op een van Rotterdams meest iconische gebouwen. Het Witte Huis aan de Wijnhaven, ooit de hoogste wolkenkrabber van Europa, krijgt dan een nieuwe lichtreclame op het dak. Waar jarenlang het woordmerk Westermeijer stond, komt voor het einde van dit jaar het woordmerk van Calex.

Calex is het lampenmerk van Electro Cirkel Retail B.V., een groothandel in lampen en technische aanverwanten. Het Witte Huis is de tweede Rotterdamse icoon, waar een Calex woordmerk lichtreclame komt. Eerder dit jaar werd het Calex woordmerk al geplaatst op de laagbouw van de Euromast aan de zijde van de Maastunnel.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de huurovereenkomst met Electro Cirkel Retail B.V. namens eigenaresse BOM Oil B.V. tot stand.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?