ŠTORE: uniek nieuw winkelconcept in Haarlem

0

Vanaf 8 december 2018 is in de Grote Houtstraat 2 in Haarlem ŠTORE gevestigd. ŠTORE is een initiatief van ŠKODA, 50five en Broekhuis. Dit winkelconcept biedt een unieke aanvulling op het bestaande winkelaanbod in Haarlem. Broekhuis heeft het pand gehuurd van Urban Interest. Broekhuis werd geadviseerd door Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting. Vertrekkend huurder werd geadviseerd door Colliers International. Urban Interest heeft haar eigen belangen behartigd.

Onder het motto “Slim gevonden” vind je, naast auto’s, in deze winkel alles wat goed van pas kan komen in en rond het huis. Of je nu een verrassend cadeau zoekt, de nieuwste smart devices of zelfs een complete auto, je vindt het in ŠTORE.

De ŠTORE-formule past in het DNA van de drie initiatiefnemers. ŠKODA staat voor Simply Clever. “Wij willen het onze klanten verrassend makkelijk maken door letterlijk midden in de stad een winkel te hebben. In ŠTORE kun je vrijblijvend kennismaken met ŠKODA en laagdrempelig advies inwinnen over bijvoorbeeld private-lease-vormen”, aldus Tjeerd Tuitel, directeur van ŠKODA in Nederland.

50five streeft er als smart home specialist naar om ‘het slimme huis’ toegankelijk te maken voor iedereen. Egbert Hietberg, commercieel directeur 50five: “ŠTORE is een enorm mooie kans om mensen slimme producten zoals slimme deurbellen, slimme stofzuigers en een zelfdenkende kamerthermostaat te laten ervaren. We bieden persoonlijk advies, laten zien dat smart apparaten eenvoudig te gebruiken zijn en dat je er bovendien veel geld mee kunt besparen. In ŠTORE bieden we als webwinkel voor het eerst ons online-productaanbod aan. Veel producten kun je direct kopen en meenemen, maar online bestellen blijft natuurlijk ook mogelijk. Daardoor hoef je geen extra tassen te dragen tijdens het shoppen.”

Broekhuis is één van de grootste mobiliteitsaanbieders in Nederland en weet, al meer dan 85 jaar, als geen ander wat hun klanten beweegt. Broekhuis is sinds januari 2018 met de overname van de Martin Schilder Groep actief in Noord-Holland. “Met ŠTORE willen wij inspelen op de veranderende behoeften van onze klanten vandaag de dag. Wij willen dichtbij onze klanten staan. De ene keer is dit online, de andere keer in één van onze dealerbedrijven. En nu bieden wij onze diensten dus ook aan in een verrassend leuke winkel in het centrum van Haarlem. Door buiten kaders te denken en auto’s met andere producten te combineren, willen wij een vernieuwende rol in de branche innemen. Onze klanten zijn hierbij onze inspiratiebron.”, aldus Jaco Remijn, algemeen directeur Broekhuis Groep.

Urban Interest is een onafhankelijke, zelfstandige ontwikkelaar en vastgoedeigenaar gevestigd in de binnenstad van Den Haag. Urban Interest ontwikkelt, beheert, verhuurt en verkoopt woningen, kantoren, bedrijfsruimtes en winkels, in heel Nederland. Ons aanbod is breed en van hoge kwaliteit. Voortdurend voegen we er nieuwe, veelbelovende projecten aan toe. Gebruikmakend van jarenlange ervaring richten we ons op de lange termijn en het opbouwen van duurzame relaties.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?