Vastint verkoopt Rivierstaete aan internationale investeerder

0

Vastint Netherlands verkoopt Rivierstaete, een kantoorgebouw aan Amsteldijk 166 aan een buitenlands institutioneel fonds met betrokkenheid van Rubens Capital Partners. Het complex heeft een totaaloppervlakte van circa 30.000 m² en heeft 330 parkeerplaatsen. Het gebouw werd recent compleet gerenoveerd. Deze transactie is de grootste single asset deal van 2018 in Nederland.

Het gebouw is ideaal gelegen aan de oevers van de Amstel, op loopafstand van het NS- en metrostation Amsterdam Amstel en op vijf minuten rijden vanaf de A10 en A2. Rivierstaete is volledig verhuurd aan verschillende partijen waaronder WPP, een wereldwijd Brits advertentie- en PR-bedrijf als grootste huurder, naast techbedrijf Messagebird en Regus.

Het gerenoveerde gebouw werd ontworpen door MVSA Architects. De transparante glasgevel geeft het gebouw een open en toegankelijk karakter met veel lichtval. Deze verbinding tussen binnen en buiten draagt bij aan een gezond werkklimaat. Het pand is ook verduurzaamd en zal een BREEAM Very Good certificaat behalen.

CBRE, Houthoff en PwC adviseerden Vastint bij deze transactie. De koper werd geadviseerd door Rubens Capital Partners en Loyens & Loeff.

 

http://nieuws.cbre.nl/vastint-verkoopt-rivierstaete-aan-internationale-investeerder/

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?