Betsema Groep start tweede fase woningbouwproject Mooi Wonen in Wolvega

0

Delfsma Bouw & Ontwikkeling, onderdeel van Betsema Groep uit Balk, realiseert in de Wolvegaster Lindewijk 16 twee-onder-een-kap woningen aan de Citroenvlinder en de Kommavlinder. Eind september werd het bereiken van het hoogste punt voor de eerste vier woningen feestelijk gevierd op locatie. Inmiddels is fase 2 van start gegaan, waarbij nog eens twaalf woningen worden gerealiseerd. Het merendeel van de woningen in fase 2 is inmiddels verkocht.

Energiezuinige gezinswoningen in jaren ’30 stijl
Het project aan de Citroenvlinder en Kommavlinder is het derde project onder de noemer ‘Mooi Wonen in Wolvega’, na succesvolle projecten aan de Aurelia, Dagpauwoog en Distelvlinder. Gezien de vraag uit de markt worden er ook aan de Citroenvlinder en Kommavlinder energiezuinige gezinswoningen in jaren ’30 stijl ontwikkeld. Jaap Betsema, DGA van Betsema Groep: “De markt vraagt om een ruime en goedkope gezinswoning, met een karakteristieke uitstraling.” De woningen, met een oppervlakte tussen 367-380 vierkante meter, voldoen daarnaast aan de allerhoogste isolatienormen en vallen ook in de hoogste HR-klasse.

“Je krijgt een super geïsoleerde woning met vloerverwarming op de begane grond. Bovendien heeft elke woning een garage.” Kopers kunnen de nieuwe woningen bovendien naar wens laten aanpassen. “Er zijn diverse opties mogelijk, zoals een bijkeuken, verlengde woonkamer of een erker”, aldus Jaap Betsema.

Nieuw Mooi Wonen project in Stiens van start in 2019
Op diverse plekken in Friesland zijn Mooi Wonen projecten gerealiseerd door Delfsma Bouw & Ontwikkeling en Betsema Groep, in onder andere Lemmer, Wolvega en Leeuwarden. Volgend jaar start er eveneens een project in Stiens.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?