Amazon opent eerste tijdelijke winkel in Amsterdam via Storefront

0

Tussen 16 en 26 november, tijdens Black Friday en in aanloop naar de feestdagen, opende de e-tailer een pop-up store in het hart van de Pijp. Via de internationale online marktplaats Storefront werd Amazon gekoppeld aan de winkelruimte om de hoek bij het Gerard Douplein.

Onder de noemer House of Holidays opende Amazon tijdelijke winkels in zes Europese steden. Naast Amsterdam waren de winkels te vinden in Londen, Parijs, Madrid, Berlijn en Milaan. De pop-up stores stonden in het teken van onder andere Black Friday en Kerstmis. Het aanbod in de winkels reflecteerde het scala aan online producten. Onder andere kleding, elektronica en speelgoed konden online besteld worden. Ook werden er boekpresentaties, workshops en live-optredens van artiesten georganiseerd. Creative Agency Text 100 schakelde Storefront in voor het vinden van de juiste ruimte. Storefront heeft eerder ook Amnesty International, Readly en Google geholpen met het vinden van pop-up ruimtes voor hun activaties.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?