Accres Real Estate verhuurt tijdelijk in Moerdijk

0

Een logistieke dienstverlener uit Moerdijk heeft recentelijk een tijdelijke huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 15.175 m² bedrijfsruimte in combinatie met circa 150 m² kantoorruimte gelegen aan de Graanweg 17 te Moerdijk.

De logistiek dienstverlener heeft de locatie gelegen aan de Graanweg, direct naast de CCT terminal, tijdelijk gehuurd voor één van haar klanten. De eigenaar, Accres Real Estate, zal op deze locatie na einde huurovereenkomst de huidige gebouwen slopen en nieuwbouw plegen. Momenteel lopen er diverse gesprekken met mogelijke kandidaten voor de nieuwbouwontwikkeling van in totaal ca. 20.000 m².

Naast deze nieuwbouwontwikkeling gaat Accres Real Estate ook een nieuwbouwontwikkeling opstarten op de Fazantweg in Moerdijk, dit betreft ca. 15.000 m² warehouse i.c.m. kantoorruimte. Beide nieuwbouwontwikkelingen worden opgestart in 2019.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder Accres Real Estate en is tevens exclusief verantwoordelijk voor de verhuur van de nieuwbouwontwikkeling op de Graanweg en de Fazantweg te Moerdijk/Klundert.

 

http://www.demik.nl/recente-transacties

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?